ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Οργανώνουμε για εσάς πολλές δραστηριότητες

Το προσωπικό μας σε συνεργασία με Κυθηρίους που έχουν εμπειρία στις ειδικές μορφές τουρισμού που μπορούν να αναπτυχθούν στα Κύθηρα, είναι διαθέσιμοι να οργανώσουν για σας περιπάτους σε όμορφα μονοπάτια, στις καταπράσινες ρεματιές των Κυθήρων.

Δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να διασχίσουν ή να αναρριχηθούν στα φαράγγια των Κυθήρων, να κάνουν κρουαζιέρες στην Ελαφόνησο ή στις ερημικές παραλίες με ψάρεμα ή και κατάδυση.

Τέλος μπορούν να κάνουν ποδηλασία σε ασφάλτινους ή χωμάτινους δρόμους και να οδηγήσουν  μοναδικές διαδρομές σε υπέροχα γραφικά σημεία του νησιού και παραλίες με τα τετράτροχα ATVs.

ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΚΥΘΗΡΑ

Η κρυμμένη μαγεία του νησιού, συγκεντρώνεται στις απρόσιτες από τον περαστικό επισκέπτη παραλίες, αυτές που κάποιος πρέπει να αφιερώσει χρόνο και κόπο για να τις απολαύσει. Αν είστε από αυτούς, τότε δοκιμάστε να επισκεφτείτε το Κουφό γιαλό, το Καλάμι, τη Δίπορο και το Στενό Αυλάκι. Ακόμα κι αν κουραστείτε για να τις προσεγγίσετε, σε αυτές θα ανακαλύψετε την αγνότητα της φύσης των Κυθήρων. Η ποικιλία της μορφολογίας του εδάφους συνεπάγεται και μια ανάλογη ποικιλία στα είδη βλάστησης που ευδοκιμούν στο νησί. Από τα πιο διαδεδομένα είδη είναι το θυμάρι, που προσδίδει την ιδιαιτερότητα του αρώματός του στο τοπικό μέλι.
Venardos Hotel - Choose Language »