ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19

Στο Venardos Hotel & Spa δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια, υγεία και ευεξία των επισκεπτών και του προσωπικού μας.
Παρακολουθούμε καθημερινά όλες τις τελευταίες εξελίξεις, και λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφαλείας τόσο για τους πελάτες, όσο και για το προσωπικό μας.
Έχουμε προσαρμόσει το πρόγραμμα λειτουργίας και καθαριότητας του ξενοδοχείου μας σύμφωνα με τις οδηγίες τόσο του Διεθνούς, όσο και του Ελληνικού Οργανισμού Υγείας, για να παρέχουμε καλή και ασφαλή διαμονή στο χώρο μας, χωρίς όμως αυτό να επηρεάζει τις καλές εμπειρίες των επισκεπτών μας.
Το ξενοδοχείο μας αποτελείται από 4 κτήρια με 2 ανεξάρτητες εισόδους το κάθε ένα και τα περισσότερα δωμάτια έχουν εξωτερικές πόρτες σε ημιυπαίθριους και υπαίθριους διαδρόμους.
Τόσο οι ιδιοκτήτες, όσο και το προσωπικό είμαστε πλήρως εμβολιασμένοι.
Το πρωινό, σερβίρεται σε μπουφέ με διαχωριστικό, προστατευτικό τζάμι, από όπου οι πελάτες μπορούν να διαλέξουν ότι επιθυμούν και το προσωπικό μας θα τους το σερβίρει, για να το απολαύσουν στις δυο διαμπερείς αίθουσες, στις οποίες είναι μόνιμα ανοιχτά τα παράθυρα για τον καλύτερο αερισμό του χώρου. Επίσης οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν το πρωινό τους γύρω από την πισίνα ή στις μεγάλες βεράντες μας με θέα τον Κάβο Μαλιά.
Το γυμναστήριο και η πισίνα είναι στη διάθεση των επισκεπτών, τηρώντας πάντοτε κοινωνικές αποστάσεις και εφαρμόζοντας όλα τα μέτρα υγιεινής που προβλέπονται. Το Spa και ο Χώρος Ευεξίας, για ευνόητους θα παραμείνουν κλειστά.
Στους χάρτες του covid-19 τα Κύθηρα είναι κίτρινα (επειδή ανήκουν στην Περιφέρεια Αττικής). Πλέον έχει εμβολιαστεί σχεδόν το 80% των ενηλίκων κατοίκων του νησιού και μπορούμε να πούμε ότι είναι ένας από τους ασφαλέστερούς προορισμούς για αυτό το καλοκαίρι!
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Σας περιμένουμε λοιπόν, για να ζήσουμε υπέροχες στιγμές ΥΓΕΙΑΣ, ΧΑΡΑΣ και ΑΝΕΜΕΛΙΑΣ στο ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ, COVID FREE νησί μας.

Ενημερωθείτε σχετικά με τον covid-19 από την ιστοσελίδα του  Υπουργείου Υγείας
Venardos Hotel - Choose Language »